U heeft binnenkort een bijzondere gelegenheid die u graag wilt vast laten leggen? Bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst, een feest, een partijtje, braderie, evenement, of een andere bijzondere gebeurtenis.

Ook heb ik ruime ervaring met het in beeld brengen van een uitvaart, wilt u daar meer over weten klik dan hier voor meer informatie. Ik begrijp dat het lastig is om tijdens zo’n emotionele gebeurtenis een email te schrijven, sneller en makkelijker is het om mij rechtstreeks te bellen op mobiel: 06 432 784 45.

We bespreken vooraf alle wensen en schrijven desgewenst een draaiboek voor het evenement en maken duidelijke afspraken wat u graag zou willen en wat mogelijk is. Ook de datum, locatie en andere bijzonderheden spreken we duidelijk met elkaar af. 

Alle foto’s of video’s worden bewerkt en volgens afspraak geleverd. Uw foto’s voor projecten kunnen op verzoek ook in een beschermde omgeving geplaatst worden zodat u met uw collega’s, vrienden of familieleden kunt kiezen welke foto’s u geleverd wilt hebben.

Meer weten? Neemt u dan via deze link contact met mij op en ik reageer zo snel als mogelijk.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren