Foto en Video

Onder de naam Visueelconcept biedt ik foto’s te koop aan via mijn webshop bij ‘Werk aan de muur’. je kunt daar kiezen uit verschillende materialen en afmetingen. Mooi ingelijst of op aluminium, hout, Xpozer of op andere materialen. Zelfs ronde afdrukken voor aan de muur  is mogelijk. Ze zijn in veel verschillende afmetingen te verkrijgen.

Via deze link kom je op de website van Visueelconcept.

Bedrijfs- of presentatievideo


Ik maak met antonvanbeek.nl al jarenlang bedrijfs- en presentatiefilms. Ik zal deze ook onder de naam van Visueelconcept aanbieden in de toekomst

Neem voor informatie over video- of fotografie-opdrachten even contact met mij op.

Liever een foto als bureaublad op je computer?

Wil je een afdruk van een bepaalde foto voor je computer op je bureaublad? of misschien liever zelf laten printen? Daarvoor biedt ik je 3 extra opties.

  1. Als bureaublad op je computer.
  2. Een bestand waar je privé een afdruk voor kunt laten maken (uitsluitend privé gebruik);
  3. Je koopt het bestand rechtenvrij en kunt daarmee doen wat je wilt.

Gewoon je favoriete foto kiezen, bestellen, afrekenen en direct downloaden. Zo makkelijk gaat dat! Via onderstaande link kom je op mijn verkooppagina bij Oypo waar u het bestand kunt uitzoeken, kiezen en afrekenen en direct downloaden.

Stuk voor stuk topkwaliteit waar je jarenlang van zult genieten.