Nieuwe website.

Welkom op mijn nieuwe website.

Als enthousiast (en soms fanatiek) natuurfotograaf heb ik besloten om een aantal foto’s beschikbaar te stellen voor de verkoop. Fotografie is niet mijn beroep maar een hobby waar ik veel plezier aan beleef. De foto’s geven vaak een mooie sfeer die in menig huiskamer of werkplek een prachtige plek verdiend.

Ik hoop dat u mijn site mooi vindt en ook anderen laat weten waar ze mij kunnen vinden.

Heeft u vragen over een onderwerp of wilt u meer weten van mijn hobby? Mail me dan gerust even via antonvanbeek@me.com

2 Comments

  1. Hoi Anton wat een prachtige foto’s . Zal zeker nog regelmatig een keertje terug keren op jou site Wij hebben afgelopen zomer zelf de konik’s paarden gezien toen we door de Oostvaarder plassen zijn gefietst Wat een prachtig gebied en dat in Nederland. Je moet ook eens een keertje bij ons in de Brabantse Biesbosch komen fotograferen

  2. Dat is een goed en leuk idee, ben daar nog niet zo bekend maar een weekendje moet zeker een keer gebeuren. Als je tips hebt over locaties en een goedkope overnachtingsplek weet dan lees ik dat graag in een emailtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *